Bakan Demir, AKÜ tarafından verilen akşam yemeğine katıldı

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Kocatepe Zafer Yürüyüşüne katkı sağlayan kurum ve kişilere Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) tarafından ver

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Kocatepe Zafer Yürüyüşüne katkı sağlayan kurum ve kişilere Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) tarafından verilen akşam yemeğine katıldı.

Burada bir konuşma yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Altuntaş, bu sene Akşehir etabını da dahil ettikleri Kocatepe Zafer Yürüyüşünü 6. kez düzenlediklerini söyledi.

Rektör Altuntaş, etkinliğin düzenlemesinde katkı sağlayan başta Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, diğer kamu kurum kuruluşlarına teşekkür etti. Altuntaş, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in de bu yemeğe katılmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını kaydetti. Altuntaş, Kocatepe Zafer Yürüyüşü'nün bundan sonraki senelerde aynı ihtişamıyla düzenleneceğini bildirdi.

AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kappüsü Kuğulu Kafe'de verilen yemeğe; Bakan Demir'in yanı sıra Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti milletvekilleri Sait Açba, Ahmet Koca, siyasi parti il başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.