Çeltik Festivali'nde Mankenler Çamur Güreşi Yaptı

Edirne'nin İpsala İlçesi'nde bu yıl 11'ncisi düzenlenen Çeltik, Kültür ve Sanat Festivali'nde pehlivanlar el ense çekip güreş tutarken, mankenler ise çamurda güreş yaptı

Edirne'nin İpsala İlçesi'nde bu yıl 11'ncisi düzenlenen Çeltik, Kültür ve Sanat Festivali'nde pehlivanlar el ense çekip güreş tutarken, mankenler ise çamurda güreş yaptı. Festivalde Hollanda ve Rusyalı iki mankenin, Çeltik tarlasını andıran çamurlu havuzun içinde güreşmesi ilginç görüntüleri de beraberinde getirdi.
Festivale İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, İpsala Çeltik Üreticileri Başkanı Ali Soydan, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yağlı güreş pehlivanları Serkan Güldürün ve Soner Totu, sahnenin önünde hazırlanan özel piste güreş tuttular. Bu sırada gösteri amaçlı Çeltik tarlasına benzetilen çamurlu havuzda güreş tutacak olan güzel mankenler Rusyalı Minte ve Hollandalı Elena, pehlivanları dikkatle izledi. Pehlivanların güreşinin bitmesinin ardından iki
güzel manken üzerlerindeki beyaz renkli şort ve badi ile sahneye çıktı ve peşrev çekerek halkı selamladı. Mankenler daha sonra çamurlu havuza girdi ve birbirlerine el ense çekerek gösteri güreşi tuttu. Çamurun içinde birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışan güzel mankenleri, izleyiciler de alkışlayarak destekledi. Gösteri güreşini ise Çeltik Ağası Seçkin Şimşek sonlandırdı ve iki güzeli de galip saydı.
Güreşin ardından manken güreşçiler ile pehlivanlar birlikte fotoğraf çektirdi. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, mankenlere ve pehlivanlara plaket takdim etti.