Akçay Belediyesi'nden Eğitime Destek

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde geçtiğimiz yıl eğitim - öğretime açılan Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun bahçe düzenlemesi Akçay Belediyesi tarafından yapılıyor

Akçay Belediyesi'nden Eğitime Destek
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde geçtiğimiz yıl eğitim - öğretime açılan Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun bahçe düzenlemesi Akçay Belediyesi tarafından yapılıyor. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, "Eğitim her şeyin başında geliyor. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde, beldemizdeki okullarımıza destek oluyoruz" dedi.
Eğitim ve öğretimde 2010â€"2011 döneminin başlamasına az bir zaman kala okullardaki hazırlıklar, tüm hızı ile devam ediyor. Akçay'da geçtiğimiz yıl eğitim ve öğretime açılan Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun bahçe düzenlemesi Akçay Belediyesi tarafından yapılıyor. Akçay Belediyesi ekipleri tarafından okulun bahçesine 110 metre bordür taşı döşendi, basketbol ve voleybol sahası olarak kullanılacak alanlara ve kantin yapılacak alana beton döküldü. Ayrıca bahçenin diğer kısımlarına da parke taş döşeme çalışmalarına başlandı.
Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, eğitimin her şeyden önce geldiğini belirterek, Akçay'ın Nihat Tansoy İlköğretim Okulu'ndan sonra Yunus Emre İlköğretim Okulu ile ikinci bir okula kavuştuğunu ifade etti. İnceoğlu, "İmkanlarımız ölçüsünde hatta imkanlarımızı zorlayarak beldemizdeki okullarımıza destek oluyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ulu önderimiz Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında çağdaş, aydın ve yurtsever gençler olarak yetişmesi için eğitim kurumlarımıza desteklerimiz devam edecek" dedi.