MHP Adana Milletvekili Tankut, vatandaşlarla iftarda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, "Ülkemizin adım adım parçalanmak istendiği bir süreçte, iktidarın sağladığı cesaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, "Ülkemizin adım adım parçalanmak istendiği bir süreçte, iktidarın sağladığı cesaretle artan bölücü terörle mücadelenin en kolay yolu, bugün için hayır oyu vermektir." dedi.

Tankut, MHP Seyhan İlçe Başkanlığı'nın Sümer Mahallesi'nde düzenlediği iftar programında referandumla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İlçe Başkanı Yusuf Kanlı'nın da hazır bulunduğu iftarda, Tankut; ABD, AB, İsrail gibi küresel emperyalist güçlerin Türkiye'yi bölme, parçalama amaçlarının herkes tarafından bilinen bir gerçek olduğunu vurguladı.

PKK'nın da bu amaca hizmet eden taşeron terör örgütü olduğunu, DTP'nin ise kanlı örgütün siyasal uzantısı olduğu gerçeğinin artık gizlenmediğini anlatan Tankut, "Sekiz yıldır Türkiye'yi yöneten AKP iktidarı da, maalesef aynı amaca bilerek veya bilmeyerek hizmet etmektedir. Eğer bilmeden hizmet ediyorsa gaflet, bilerek hizmet ediyorsa ihanet içindedir." diye konuştu.