Hayırsever işadamı Hakkı Keleş Sevgi Eli'ne bağışta bulundu

Denizli Belediyesi Sevgi Eli, hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Hayır Vakfı Y

Denizli Belediyesi Sevgi Eli, hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Hayır Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olan Manisalı işadamı Hakkı Keleş de bin çift ayakkabı ve bin adet iftar paketi bağışladı. Ayrıca 100 tane akülü engelli aracı, 150 buzdolabı ve 150 çamaşır makinesi sözü verdi.

Hayırsever işadamı Keleş, Denizli Belediyesi'nin yaşlı, engelli, yatalak ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalarını incelemesinin ardından bağışladığı ayakkabı ve ramazan paketlerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını görünce gözyaşlarını tutamadı. Bazı ihtiyaç sahiplerine de kendi elleriyle ramazan paketi ve ayakkabı verdi.

Malı verenin de alanın da Allah olduğunu vurgulayan Hakkı Keleş, "Vakfımız aracılığıyla hasta ve yaşlılara yardım ediyoruz. Denizli Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi insanlara yönelik çalışmasını görünce çok mutlu oldum. Ben de yardımda bulunmak istedim. İhtiyaçlarınızı bana bildirin, desteklerim devam edecek." dedi.