Aşık Yemini'nin üçüzlerine Vali Atış sahip çıktı
Halk ozanı 45 yaşındaki Aşık Yemini'nin 20 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle sahip olduğu üçüzlerine Adana Valisi İlhan Atış sahip çıktı. Geçim sıkıntısı
Âşık Yemini olarak tanınan Mustafa Sülük ve eşi Lütfiye Sülük ile 7 aylık doğan üçüzleri Özlem, Umut ve Ayşe'yi Yüreğir'deki evlerinde ziyaret eden İlhan Atış, çocukların mama ve bez ihtiyaçları için gerekli yardımların yapılacağını söyledi.
Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım'ın katkılarıyla Sülük ailesine sahurda misafir olan Atış, üçüzlerle yakından ilgilendi. Yıllar sonra dünyaya gelen üçüzleriyle evlat hasretlerinin dindiğini ifade eden Mustafa Sülük, çocukların mama ve bez ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çektiklerini aktardı. Bebekleri seven Atış, valilik ve kentteki hayırseverlerle diğer ihtiyaç sahipleri gibi bu çocuklara da sahip çıkacaklarını ifade etti.
