Fenerbahçe, Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, ligin ilk haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla d

Fenerbahçe, ligin ilk haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Aşırı sıcak havada yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.

Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00'da başlayan antrenman koşu, koordinasyon ve istasyon çalışmalarıyla başladı. Daha sonra oyuncular 3 gruba ayrıldı. 2 grup çift kale maç yaparken; diğer grup pas ve şut çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmalar, antrenman sonuna kadar dönüşümlü olarak devam etti.

Son oynanan Young Boys maçında sağ ayak bileğine darbe alan ve ağrıları bulunan Gökhan Ünal, sağ arka adalesinde sertleşme bulunan Gökhan Gönül, sol ayak bileğinin tedavisi süren İlhan Eker ile dünkü antrenmanda sağ dizine darbe alan ve ağrıları bulunan Volkan Babacan antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sağ arka adalesinde yırtık bulunan Berk ise salonda ve sahada Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Milli takımlarında bulunan Stoch ve Dia da çalışmada yer almadı.

Bu arada antrenman öncesi Lugano, Alex, Caner, Semih, Önder, Uğur Boral, Gökay, Okan ve Hasan kondisyoner Alper Aşçı yönetiminde, tesislerdeki salonda 45 dakika süreyle fitness çalışması gerçekleştirdi.

Havaların aşırı sıcak olması nedeniyle, sarı - lacivertlilerin bugün saat 18.00'de yapması planlanan ikinci antrenmanı iptal edildi. 8 Ağustos Pazar gününü izinli geçirecek olan Fenerbahçe, hazırlıklarına 9 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu yapacağı çift antrenmanla devam edecek.