Gürültü şikayetleri artınca valilik eğlence yerlerini uyardı

Konya Vali Yardımcısı Zikri Şahin, yaz aylarında gürültü şikayetlerinin arttığını ifade ederek, eğlence yerlerini, saat 23.59'dan sonra müzik yayını y

Konya Vali Yardımcısı Zikri Şahin, yaz aylarında gürültü şikayetlerinin arttığını ifade ederek, eğlence yerlerini, saat 23.59'dan sonra müzik yayını yapmamaları konusunda uyardı.

Yazılı bir açıklama yapan Zikri Şahin, yaz aylarında sayıları artan eğlence yerleriyle ilgili şikayetlerin çoğaldığını ifade etti.

Çevresel gürültünün kontrol altına alınması gerektiğini vurgulayan Şahin, eğlence yerlerinden kaynaklanan çevresel gürültü nedeniyle Merkez Karatay, Selçuklu ve Meram ilçelerinde denetimler yapılacağını bildirdi.

Daha huzurlu ve sakin bir Konya için eğlence yeri sahiplerinin dikkat etmesi gereken hususlar bulunduğunu belirten Vali Yardımcısı Zikri Şahin, eğlence yeri sahiplerinden, çevresel gürültüyü önlemek amacıyla gerekli tedbirleri almasını istedi. Şahin, saat 23.59'dan itibaren gece boyunca müzik yayınının durdurulması uyarısında bulundu.