Eruh'daki Çatışmada Ölü Ele Geçirilen 2 Terörist Ailelerine Teslim Edildi

Siirt'in Eruh ilçesinde Emniyet Amirliği'ne düzenlenen saldırının ardından çıkan çatışmada ölü ele geçirilen 3 teröristten ikisi ailelerine teslim edildi.

1 polis memurunun şehit olduğu, 2 polis memuruyla bir vatandaşın yaralandığı terörist saldırıda çıkan çatışma sonucu ölü ele geçirilen 1'i kadın toplam 3 teröristten 2 teröristin cenazeleri Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde ailelerine teslim edildi. Olası bir gerginliğe karşı hastane çevresinde çok sayıda çevik kuvvet ekibi hazır bulundu. Panzer ve akrepler hastane giriş kapısında bekletildi. Diyarbakır ve Bismil'den gelen Filiz Tabu ve Ali Aksu isimli 2 teröristin akrabaları Kadın
Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morgunda bulunan cenazelerini aldı. Bu sırada hastane çevresinde toplanan kalabalık sloganlar attı. Polisin uyarısına rağmen dağılmayan kalabalık cenazelerin ambulanslarla hastaneden ayrılmasyla dağıldı. Teröristlerin ailelerine Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ve Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz ile Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.