Eskişehirspor galibiyetiyle moral bulan Galatasaray ara vermedi

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 3 puanla tanışan Galatasaray, dün gece oynanan Eskişehirspor maçı sonrası çalışmalarına bu sabah yaptığı antrenma

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 3 puanla tanışan Galatasaray, dün gece oynanan Eskişehirspor maçı sonrası çalışmalarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu ile Albert Roca Pujol yönetiminde, futbolcular 1 No'lu Antrenman Sahası' nda bir araya geldi.

Eskişehirspor maçında oynayan oyuncuların rejenerasyon çalışması yaptığı antrenmana A Milli Takım kampına katılan Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Servet Çetin ve Gökhan Zan; Ümit Milli Takım kampına katılan Emre Çolak ve Serkan Kurtuluş, ülkelerinin milli maçları nedeniyle yurt dışına giden Milan Baros, Lucas Neill ve Lorik Cana ve sakat olan oyuncular katılmadı.

Dün geceki maçta yer almayan oyuncuların fizik dayanıklılık ve topla çalışma yaptığı antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Sakatlığı devam eden Juan Pablo Pino kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalara başladı.

Galatasaray'da oyuncular yarın 19.30'da Florya Metin Oktay Tesis'lerinde basına ve taraftara kapalı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.