Hendek'ten 35 Öğrenci Besyo'da Okumaya Hak Kazandı

Marmara BESYO ( Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ) ve Sakarya BESYO Üniversite'lerinde yapılan özel yetenek sınavlarında Hendek erkeklerde koordinasyon parkurunda ilk dört, bayanlarda ise ilk iki dereceyi alarak rekorları yine kimseye kaptırmadı

Hendek'ten 35 Öğrenci Besyo'da Okumaya Hak Kazandı
Marmara BESYO ( Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ) ve Sakarya BESYO Üniversite'lerinde yapılan özel yetenek sınavlarında Hendek erkeklerde koordinasyon parkurunda ilk dört, bayanlarda ise ilk iki dereceyi alarak rekorları yine kimseye kaptırmadı.
Sakarya Üniversitesi BESYO Kapalı Spor Salonu'nda 1700 öğrencinin kıyasıya yarıştığı sınavda, Hendek'ten katılan 35 öğrenci dört yıllık BESYO'da okumaya hak kazandı. Öğrencilerin bu başarıyı elde etmelerinde büyük emek veren Antrenörler Sefer Sarı ve Murat Yiğit, Hendek Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda iki ay boyunca geceli gündüzlü yoğun tempoyla hazırladıkları öğrencilerinin başarılı olmalarının haklı gururunu yaşıyorlar. Antrenörler Sarı ve Yiğit, çalışmaları süresince kendilerine destek veren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'ye teşekkür ederek, başarılarının önümüzdeki yıllar da devam edeceğini söylediler.