Brezilyalı topmodel Alessandra Ambrosio, Fethiyeli Havvanur için yarışacak

Var Mısın Yok Musun adlı yarışma programının yapımcısı Acun Ilıcalı, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan bir çocuğa yardım eli uzatıyor. Ilıcalı, prog

Var Mısın Yok Musun adlı yarışma programının yapımcısı Acun Ilıcalı, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan bir çocuğa yardım eli uzatıyor. Ilıcalı, programına yarışmacı olarak konuk edeceği Brezilyalı topmodel Alessandra Ambrosio'nun kazanacağı parayı, vücudunun büyük bölümü yanan Havvanur Kazık(8) için harcayacak.

Fethiye'nin Çamköy beldesinde yaşayan Ali İhsan ve Saliha Kazık çiftinin iki çocuğundan biri olan Havvanur, 3 yaşında evde yalnız kaldığı bir sırada kibritle oynarken elbisesini tutuşturdu. Yanan elbisesi ile birlikte vücudunun büyük bölümü de yanan Havvanur için umut ışığı doğdu. Bugüne kadar yardımseverlerin katkısı ile 20'den fazla ameliyat geçiren Havvanur'un vücudunun eski haline gelmesi için bir bu kadar daha ameliyat olması gerekiyor. Ailesinin zor şartlar altında tedavi ettirmeye çalıştığı Havvanur için Var Mısın Yok Musun isimli yarışma programının yapımcısı Acun Ilıcalı devreye girdi.

Brezilyalı top model Alessandra Ambrosio'yu stüdyoda yarışmacı olarak konuk etmeye hazırlanan Ilıcalı, ünlü mankenin kazanacağı parayı Havvanur için harcayacak. Yarışmanın yapılacağı stüdyoda ise o gün sadece Fethiye'den gelecek konuklar yer alacak. Ünlü mankenin para kazanamaması olasılığını da göz önüne alan Acun Ilıcalı, Havvanur'un tedavisinin yapılması için Amerikan Hastanesi ile temasa geçti.

Salı günü yayınlanacak yarışma programı için Acun Ilıcalı'nın ekibi Fethiye'ye geldi. Ekip, Havvanur için bazı çekimler yaparken, yarışma sırasında stüdyoda yer alacak konukları belirledi. Yaklaşık 150 kişi otobüslerle Fethiye'den İstanbul'a götürülecek.