Orduspor Giresunspor maçında afiş atışması devam etti

Bank Asya Birinci Lig'de iki komşu şehrin takımı karşı karşıya getiren Orduspor - Giresunspor karşılaşması ilginç anlara neden oldu.

Her ikisi de b

Bank Asya Birinci Lig'de iki komşu şehrin takımı karşı karşıya getiren Orduspor - Giresunspor karşılaşması ilginç anlara neden oldu.

Her ikisi de bu sene lige Süper Lig parolası ile başlayan takımların mücadelesi kadar taraftarların birbirleri ile olan mücadelesi de ilgi çekti. Giresunspor, sahaya 'kardeş Orduspor'a Süper Lig yolunda başarılar dileriz' afişi ile çıktı.

Giresunspor taraftarı ile arasında ilginç göndermelerin bulunduğu Orduspor taraftarı ise 'baba döverde söverde' yazılı afiş açtı. Orduspor taraftarı bir de Giresunspor'un renkleri olan yeşil - beyaz forma içinde Temel Reis'in Orduspor'un rengi olan mor - beyaz forma içindeki Kabasakal tarafından zincirle çekildiğini gösteren bir afiş açtı.

Hatırlanacağı gibi bundan iki sezon önce Giresun'da Giresunspor taraftarı yeşil - beyaz forma içinde Temel Reis'i mor beyaz forma içinde Safinaz'ı gösteren bir afiş açmış ve bayağı tartışmalara neden olmuştu. Orduspor taraftarı bu seneki afişi ile o afişe gönderme yapmış oldu.

Diğer yandan Türkiye'yi kavuran sıcaklara gazete ile çözüm buldu. Saha içinde yüzlerce taraftar gazeteden kendisine şapka yaparak güneşten korundu. Bazı insanlar ise maçı evlerin çatısına çıkarak izledi.