Volkan Severcan İle Tiyatro Oyunculuğu Workshop'u İzmir Fuarı'nda

"Hayat aslında bir tiyatrodur!" sloganı ile "Tiyatro Oyunculuğu" konusunda profesyonel olmayan ama hayatının birçok yerinde tiyatroyu kullanan insanların büyük keyifle interaktif olarak katılacakları etkinlik, Kültürpark İzmir Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek

Volkan Severcan İle Tiyatro Oyunculuğu Workshop'u İzmir Fuarı'nda
"Hayat aslında bir tiyatrodur!" sloganı ile "Tiyatro Oyunculuğu" konusunda profesyonel olmayan ama hayatının birçok yerinde tiyatroyu kullanan insanların büyük keyifle interaktif olarak katılacakları etkinlik, Kültürpark İzmir Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Tiyatro Oyunculuğu Workshop, geçen yıl gördüğü ilgi nedeniyle ikinci kez düzenleniyor.
1966 yılında İzmir'de doğan Volkan Severcan, İstanbul Belediye Konservatuarı ve ardından İ.Ü. Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Sırasıyla; İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro Kare, Tiyatro İstanbul ve Beşiktaş Kültür Merkezi'nde oyunculuk çalışmalarını sürdürdü. 1992 yılından bugüne birçok tiyatro okulunda eğitmen olarak çalıştı. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra birçok televizyon dizisi ve sinema filminde değişik rollerde oynadı. Sanatçının seslendirme konusunda da çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.