Büyükşehir Belediyesi Mahallelerde İftar Veriyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi mahallelerde iftar veriyor.

Büyükşehir Belediyesi Mahallelerde İftar Veriyor
Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından mahallelerde iftar programları düzenlenecek. Ramazan ayı boyunca birçok mahallede gerçekleştirilecek olan iftarların ilki Hızırtepe mahallesinde gerçekleştirildi. Hızırtepe'de gerçekleştirilen iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Milletvekili Recep Yıldırım, ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve Hızırtepeliler katıldı. Başkan Toçoğlu, Recep Yıldırım, Rüstem Keleş ve belediye yöneticileri ayrı ayrı masalarda oturarak hem vatandaşlarla sohbet etti hem de istek ve şikâyetleri dinledi. Hızırtepe Muhtarı Bedri Arslan ve mahalle sakinleriyle iftar sofrasında buluşan Başkan Zeki Toçoğlu, Ramazan ayı boyunca birçok mahallede iftarlar vereceklerini söyledi. Masaları da tek tek dolaşan Başkan Toçoğlu, bu iftarlarla mahallelerdeki birlik ve beraberliğe katkı yapmayı da planladıklarını belirtti.
Ramazan ayı boyunca birçok mahallede iftar vereceklerini belirten Başkan Toçoğlu, "Bu iftarların ilkine Hızırtepe'den başlamış olduk. İnşallah hayırlı olur. Biz bu iftarları, vatandaşlarımızla daha yakın olmak ve isteklerini birebir dinlemek için düzenliyoruz. Ayrıca bu iftarlarla mahallelerimizdeki birlik ve beraberliğe katkı sağlamak istiyoruz. Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın birbirleri ile ilişkilerinin artmasını hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın yöneticilerimizle direk temas içerisinde olmasını ve sorunlarını birebir aktarmasını planlıyoruz. İnşallah birçok mahallemizde iftar vereceğiz. Biz her zaman vatandaşlarımızla iç içe olduk, ramazanda da beraberiz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi'nin 'Mahallemde İftar Var' projesini çok beğendiğini söyleyen Milletvekili Recep Yıldırım ise, fırsat buldukça bu iftarlara katılacağını söyledi. Yıldırım, "Büyükşehir Belediyemiz bu proje ile vatandaşlarımızın ayağına gidiyor. Bu güzel Ramazan ayında birlik ve beraberliğimize katkı sağlıyor. Bugün Hızırtepe'de orucumuzu açtık ve çok güzel oldu. Ben, Başkanımız Zeki beyi ve çalışma arkadaşlarını böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için tebrik ediyorum" diye konuştu. Hızırtepe Mahalle Muhtarı Bedri Arslan da Başkan Toçoğlu'na, Hızırtepe'ye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.