AK Partili Karal: 13 Eylül sabahı Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, 12 Eylül'de yapılacak Anayasa değişikliğine ilişkin referandumda halkın çoğunluğunun 'evet' demesi halinde ülked

Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, 12 Eylül'de yapılacak Anayasa değişikliğine ilişkin referandumda halkın çoğunluğunun 'evet' demesi halinde ülkede hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı'nın her yıl düzeli olarak uyguladığı ramazan programları kapsamında partililerle beraber Çaykent Beldesi'ni ziyaret eden Karal, 12 Eylül'de yapılacak referanduma ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Referandum ile genel seçimlerde kullanılacak olan oyların karıştırılmaması gerektiğini söyleyen Karal, "Biz referandumda her "evet" oyu verenden genel seçimlerde bize oy verin talebinde bulunmuyoruz. AK Parti, milletin bu emanetini meclise getirmiş ve kendi görevini yapmıştır. Bundan sonraki görev milletin görevidir. Süreç artık tamamıyla halkın yönlendirebileceği bir süreçtir. Şuna inanıyorum ki 13 Eylül sabahı Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak." dedi.