Trafik kazasında aynı aileden 7 kişi yaralandı

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 7 kişi yaralandı. Kazada, yaralılardan İsmail Türkmen'in (10) sağ kolunun omuz hizasından kopt

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 7 kişi yaralandı. Kazada, yaralılardan İsmail Türkmen'in (10) sağ kolunun omuz hizasından koptuğu belirlendi. Yaralılar Erzincan ve Refahiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Sabah saatlerinde Erzincan-Sivas karayolunun 55. kilometresinde meydana gelen kazada, Muzaffer Türkmen yönetimindeki 24 FA 539 hususi oto mucurlu yolda kayarak şarampole uçtu. Kazada araç içerisindeki Muzaffer, İsmail, İbrahim, Songül, Kumriya, Ercan ve Çiğdem Türkmen yaralandı. Yaralılardan Muzaffer, İsmail ve İbrahim Türkmen Erzincan Devlet Hastanesi'nde, hafif yaralı olan Songül, Kumriya, Ercan ve Çiğdem Türkmen ise Refahiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada sağ kolu omuz bölgesinden kopan İsmail Türkmen, Erzincan Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopter ambulansla Erzurum'a sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.