Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Güneydoğu'da Kısa Vadede Bir İsyan Patlatılmak İsteniyor'

Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Güneydoğu'da kısa vadede bir isyan patlatılmak isteniyor" dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Güneydoğu'da Kısa Vadede Bir İsyan Patlatılmak İsteniyor'
Yazılı açıklama yapan Yılmaz, "Doğuda isyan çıkacak" iddiasında bulundu. Yılmaz, "Uyanık olun ve tedbir alın. Doğu da özerklik için isyan başlayacak. Bu isyan yurt dışında çeşitli çevrelerde dillendiriliyor. Hükümet bu konuda diri olmalı. Yoksa çok ağır bedeller ödenebilir. Gerekli izleme ve tedbiri almak zorunda. Çok fazla yasal boşluk oluşturuldu. Artık konuşma değil sıkı tedbirlerin alınma zamanı.İsyan sonrası Kürtlere özerkliği Gandi ve Bahçeli verecek.
Türk milleti artık gözünü açıp sahtekarlıkla sadakat duygusu içinde olanları tespit etmek zorundadır. MMP olarak 2 ay önce terörün hızla artacağı uyarısını yapmıştık. İsyan için de uyarıyoruz. Hükümetin kimseyi dinlememesi çok büyük hatadır. Başına geleceklerden habersiz milleti büyük bir uçuruma sürüklüyor. Şimdi yine uyarıyoruz. İsyan ve çok ciddi çatışmalar kapıda. Hükümet hiç bir şey yapmıyor hatta yapamıyor. Muhalefet ise sıra kendisine gelir diye kendilerine verilen özerklik tanınması görevini yerine
getirmek üzere el ovuşturuyor. Ama açık olan bir şey var AK Parti gitmeden İsyan için düğmeye basılmış olma ihtimali çok yüksek. Bu uyarılarımıza AK Parti ve Başbakan kulak vermelidir" açıklamasında bulundu.