Akli dengesi bozuk şahıs 4 kattan aşağıya attı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, akli dengesi yerinde olmayan 39 yaşındaki Erhan Kasım, 4. Kattan atlayarak intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, akli dengesi yerinde olmayan 39 yaşındaki Erhan Kasım, 4. Kattan atlayarak intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Erhan Kasım'ın cesedi, Alaplı Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Üzücü olay, Alaplı'ya bağlı 1050 Evler Sitesi D-4 blok 4. katta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akli dengesi bozuk olan 39 yaşındaki Erhan Kasım isimli vatandaş, uzun süredir ilaçlarını almadığı için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülmek istendi. Ailesinin sözünü dinlemeyen ve odasında bıçakla yattığı öğrenilen Erhan Kasım'ın, ailesinden hiç kimseyi yanına istemediği, ilaçları da kullanmak istemediği öğrenildi.

Bunun üzerine çaresiz kalan aile fertleri, çözüm için Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. Eve gelen polisler Erhan Kasım ile konuşmak istedi. Ancak konuşmak istemeyen Erhan Kasım, polislerin ve ailesinin gözü önünde 1050 Evler Sitesi D-4 Blok 4. kattan kendisini boşluğa bıraktı.

Çimenlik alana çakılan Erhan Kasım için 112 sağlık görevlilerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Erhan Kasım'ın hayatını kaybettiğini ailesi ve polislere bildirdi.

Yaşanan acı olay sonrasında Erhan Kasım'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.