Ak Parti Milletvekili Mahmut Dede, Gazeteciler İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, Nevşehir'in son yıllarda çok önemli hizmetler aldığını ve bu hizmetlerin şehrin geleceği açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Ak Parti Milletvekili Mahmut Dede, Gazeteciler İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede , Nevşehir ' de görev yapan ulusal ve yerel gazete ve televizyon temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi . Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ' nde gerçekleşen kahvaltıda konuşan Milletvekili Dede , yerel basına milletvekilleri olarak çok büyük önem verdiklerini ve zaman zaman düzenledikleri toplantılar ile gazetecilerin şehrin gelişimi açısından düşüncelerini aldıklarını söyledi . Nevşehir ' in AK Parti iktidarı döneminde üniversite , havalimanı , duble yollar ve fiziki alt yapı konusunda ciddi hizmetler aldığını ifade eden Mahmut Dede , " Şehrimizde ciddi gelişmeler var . Şehrimizin fiziki alt yapısı , duble yollar TOKİ konutları , havalimanındaki uçak seferleri , üniversitenin gelişimi ve turizm açısından şehrimizde güzel gelişmeler var . Şehrimiz için büyük önem taşıyan turizm konusundaki gelişmeler bizi mutlu ediyor . Yıl sonuna kadar bölgemizde 3 milyon ' u aşkın yerli ve yabancı turisti ağırlama beklentisi var . Bu Nevşehir için çok büyük bir kazanç " dedi .
AK Parti Milletvekili Mahmut Dede , daha sonra gazetecilere Nevşehir ' de gerçekleştirmeyi planladıkları yeni projeler hakkında bilgiler vererek , gazetecilerin görüşlerini aldı .