Niğde Özel Sungurbey İlköğretim Okulu'nun 19 öğrencisi fen lisesini kazandı

Özel Sungurbey İlköğretim Okulu Müdür yardımcısı M. Latif Güneş, SBS yerleştirme sonuçlarına göre yüzde 98'lik bir başarı elde ettiklerini söyledi. El

Özel Sungurbey İlköğretim Okulu Müdür yardımcısı M. Latif Güneş, SBS yerleştirme sonuçlarına göre yüzde 98'lik bir başarı elde ettiklerini söyledi. Elde ettikleri başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Güneş, "8. Sınıflarda 57 öğrencimiz sınava girmişti. Bu öğrencilerimiz 19'u Fen,10'u Anadolu Öğretmen, 20'si Anadolu Lisesi, 7'si Meslek Lisesi'ni kazanarak ortaöğretime yerleşme başarısı göstermişlerdir. Öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Okul olarak başarı grafiklerinin her geçen gün arttığını ifade eden Güneş, "Niğde'nin eğitimdeki başarı grafiği her geçen yıl daha da yükseliyor. Özel Sungurbey İlköğretim Okulu olarak şimdiye kadar en fazla Fen Lisesi kazandıran okul olduk, bu güzel sonuçlarda katkımız olduğu için gururluyuz. Öğrencilerimizin elde ettiği üstün başarının altında disiplinli ve çok çalışmak var." dedi.