Ak Parti Osmangazi Referandumun Startını Verdi

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, referandum için çalışmalara tüm hızla başladıklarını belirterek, 'Referandum süreci çok büyük bir sorumluluk ve harika bir tecrübe" dedi.

Ak Parti Osmangazi Referandumun Startını Verdi
AK Parti Osmangazi İlçe Yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, AK Parti Osmangazi İl Başkanı Sedat Yalçın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyelerine seslenen ilçe başkanı Başkan Özen, "Göreve gelmemizin hemen ardından 12 Eylül Referandumu için çalışmalara başladık. Sizlerle birlikte önümüzdeki 55 günde tüm gücümüzle ülkemiz için tarihi bir fırsat olarak gördüğümüz Anayasaya değişikliği paketini halkımıza anlatacağız. Kritik bir dönemde Bursa'nın kilit noktasında görev yapmak hem çok büyük bir sorumluluk hem de önemli bir görev olacak" dedi.
AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Osmangazi ilçesinin referandumdaki önemine işaret ederek, "AK Parti olarak 12 Eylül'ü tarihte demokrasinin zafer kazandığı günlerden birisi olarak kazıyacağız. Bursa'daki tüm teşkilatımız bunun için elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Bursa'nın en büyük ilçesi olan Osmangazi'deki sorumluluğunuzun bilince olmanız beni mutlu etti" diye konuştu.
Görevi sırasında ilçe teşkilatı ile uyumlu bir çalışma ortamını kısa sürede yakaladıklarına değinen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Çalışmalarım sırasında Osmangazi ilçe teşkilatının desteğini her zaman arkamda hissettim. Yeni dönemde de ilçe başkanımız Refik Özen ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte halkımıza hizmet için uyumlu ve başarılı bir sinerji yakalayacağımıza eminim" şeklinde konuştu.