Kuşadalı Turizmciye Tbmm Üstün Hizmet Ödülü Verildi

Kuşadası ve Ege Bölgesi'nin tanınmış turizmcilerinden Hüsnü Uçar, TBMM 2010 Üstün Hizmet Ödülü aldı. Uçar'a TBMM Üstün Hizmet Ödülü, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin tarafından verildi.

TBB 210 Üstün Hizmet Ödülleri kapsamında 75 kişi ve kuruluşa Ankara'da düzenlenen törenle ödülleri verilmişti. Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı Sea Light otelleri dahil olmak üzere 4 otelin daha sahibi olan turizmci Hüsnü Uçar da özellikle milli eğitim alanında yaptığı hizmetlerden dolayı TBMM Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görüldü. Turizmi Hüsnü Uçar, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ve CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay'ın da katıldığı törende ötsün hizmet ödülünü TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in elinden aldı.
Törenden sonra bir açıklama yapan turizmci Hüsnü Uçar, yaptığı çalışmaları ve hizmetleri bir görev olarak gördüğünü belirterek, " İhtiyaç duyulan noktalarda katkı koymamız ve destek sağlamamız bizim birinci öncelikli görevimiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Milli Eğitim başta olmak üzere katkılarımızı sürdüreceğiz " dedi.