Antalya Valisi Altıparmak'tan Ziyaret

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Çiçekler Solmasın, Anneler Ağlamasın' projesi kapmasında Endüstri Meslek Lisesi'nde kursa katılan 118 sokakta çalışan çocuğu ziyaret etti

Antalya Valisi Altıparmak'tan Ziyaret
Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Çiçekler Solmasın, Anneler Ağlamasın' projesi kapmasında Endüstri Meslek Lisesi'nde kursa katılan 118 sokakta çalışan çocuğu ziyaret etti. Vali Altıparmak, proje için Emniyet Müdürü Ali Ali Yılmaz'a teşekkür etti.
Vali Altıparmak, Emniyet Müdürlüğü'nün 'Çiçekler Solmasın, Anneler Ağlamasın' projesi kapsamında Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve İŞKUR işbirliği ile düzenlenen kursa katılan sokakta çalışan 118 çocuğu ziyaret etti.
Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen ve çocukları iş yapmaya yönelik kursa katılan çocuklarla tek tek ilgilenerek, sohbet etti. Vali Altıparmak çocuklara, "Namaz kazası vardır ama fırsatın kazası yoktur. Onun için böyle bir fırsatı kaçırmayın mesleğinizde en iyi yere gelmeye çalışın" tavsiyesinde bulundu.