Kocaeli'nde 20 dakika etkili olan sağnak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Kocaeli'nde öğle saatlerinde aniden etkili olan sağnak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, ıslanmamak için durak

Kocaeli'nde öğle saatlerinde aniden etkili olan sağnak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, ıslanmamak için duraklara, dükkanlara ve bina altlarındaki boşluklara sığındı.

Kocaeli'nde öğle saatlerinde, aniden başlayan yağış, hazırlıksız olan vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oldu. Vatandaşlar, yağışın etkili olmasıyla birlikte duraklara, dükkanlara ve binaların altındaki boşluklara sığınarak yağmurdan korundu.

Yağmurda, şehrin en işlek caddesi olan 'Yürüyüş Yolu' bir anda bomboş kaldı. Birçok iş yeri sahibi dışarıdaki ürünlerini dükkanların içine alarak zarara uğramamaya çalıştı. Yağmurun, etkisini yitirmesinden sonra şehirde hayat normale dönerken, dükkan önlerinde biriken suları iş yeri sahipleri tahliye etmeye çalıştı. Bazı işyeri sahipleri, sabah saatlerinden beri yağışı beklediklerini belirterek, sağnak yağışın hayatı olumsuz etkilemesine rağmen sıcak havanın etkili olduğu şu günlerde biraz da olsa serinleme imkanı olduğunu ifade ettiler.