Ing Bank İle Mtso Arasında Kredi Anlaşması İmzalandı

ING Bank ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında, sanayiciye yönelik kredi anlaşması imzalandı.

MTSO Salonu'nda düzenlenen imza töreninde konuşma yapan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) önemini anlatıp, KOBİ'lere destek verilmesinin önemini anlattı. Erkoç, 2023 yılında Türkiye'nin dünyanın en iyi ekonomisi olan 10 ülke arasına girme hedefi olduğunu belirterek, "Ekonominin yüzde 98'ini KOBİLer oluşturuyor. Bu anlamda, KOBİ'ler bu dönemde daha çok desteklenmesi gerekiyor. KOBİ'ler konusunda bütün bankaların yardımcı olmasını bekliyoruz. Çünkü, KOBİ'lerin
damarında dolaşan kan bankaların kredisidir. Eğer siz krediyi keserseniz, KOBİ'leri kansız bırakırsınız. Kansız kalan KOBİ'ler ölür. Sizleri de beraber öldürür. Bu nedenle bütün bankalardan uygun kredi verilmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
ING Bank Ardana Çukorova Bölge Müdürü İskender Şahin ise, her sektöre özel kredi paketlerinin yanı sıra ürün ve hizmetler de sunacaklarını söyledi. KOBİ'lerin reel sektördeki önemini ve karşılaştıkları zorlukları bildiklerini söyleyen Şahin, KOBİ'lerin gücüne güç katmak için çalıştıklarını kaydetti.
ING Bank Malatya Şube Müdürü Mehmet Korkmaz ve MTSO Genel Sekreteri Sait Kabadayı'nın da yer aldığı kredi protokol töreni imza atılması ile sona erdi.