Takla atan servis minibüsünün sürücüsü öldü, 11 kişi de yaralandı

TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde servis minibüsü takla attı. Kazada, minibüsün sürücüsü hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı. Seyrantepe ve Kavacı

TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde servis minibüsü takla attı. Kazada, minibüsün sürücüsü hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı. Seyrantepe ve Kavacık'ta meydana gelen kazalar nedeniyle TEM Otoyolu'nda trafik durma noktasına geldi.

Kaza, Seyrantepe Aslantepe Stadı önünde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Kavacık'tan Edirne istikametine ilerleyen Maşallah Yoldaş'ın (33) kullandığı 34 AZ 0013 plakalı servis minibüsü, birbiriyle yarıştığı ileri sürülen 2 otomobilin sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Takla atan minibüs, yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra ancak durabildi.

Kazayı gören vatandaşlar, minibüsteki yaralıların yardımına koştu. Yaralılar, çevredeki otomobillere bindirilerek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi' ne kaldırdı. Takla atan minibüsten yola fırlayan araç sürücüsü Maşallah Yoldaş, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Yoldaş, yapılan incelemenin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada, biri ağır 11 kişi yaralandı.

Takla atan minibüse çarpmamak için manevra yapan 2 otomobilde maddi hasarlı kazaya neden oldu. Kavacık'ta akşam saatlerinde bir kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen kaza ile Seyrantepe mevkiindeki kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda iki yönde de trafik kilitlendi. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanan sürücülerin trafik nedeniyle Boğaziçi Köprüsü'ne yönelmeleri Anadolu yakası istikametine D-100 Karayolu ve bağlantı yollarında da trafik yoğunluğunun oluşmasına neden oldu. Trafikteki tıkanıklık saatler sonra normale döndü.