Şehzade Korkut Şenlikleri Futbol Turnuvası

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Şehzade Korkut Yaz şenlikleri kapsamında Turgut Karasucu anısına düzenlenen 1. Korkuteli Halı Saha Turnuvasında şampiyon Aladdinspor oldu.

Şehzade Korkut Şenlikleri Futbol Turnuvası
Korkuteli'de Şehzade Korkut Yaz şenlikleri kapsamında Turgut Karasucu anısına düzenlenen 1. Korkuteli Halı Saha Turnuvası 15 Haziran tarihinde başlamıştı. 4 grupta oynanan maçlarla başlayan turnuvanın final müsabakasında Ortal iletişim spor ile Aladdin Spor Korkuteli Şehitler Parkı halı sahasında karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten maç uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltılara geçildi. Penaltılar sonunda 7-6 sonuçla Ortal iletişim spor'u yenen Aladdin Spor, turnuvanın şampiyonu oldu.
Turnuvada şampiyonluğu Alaaddin spor alırken, 2. Ordal spor, 3. Yelten Dallar spor oldu. En centilmen takım olarak Nur Pastaneleri takımı ödüle layık görüldü.
Şampiyonun kupasını Korkuteli Belediye Başkan Vekili Medine Yapılmışev verdi.
Başkan Vekili Yapılmışev, turnuvayı, kurumlar arası kardeşlik ve hoşgörünün yanı sıra, birlik beraberlik ve kardeşlik örneğinin ön planda olduğu bir turnuva olduğunu söyledi.
İkinci olan Ordal İletişim spor'a kupasını Belediye Başkan yardımcısı Hasan Önal, üçüncü olanın Yelten Dallar spor'a kupasını Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Salih Yörük verdi.
Turnuvanın en centilmen takımı olan Nur Pastanelerine kupasını Korkuteli Belediyesi spor kulübü başkanı Ramazan Gezan takdim etti.
1 ay süren turnuvada Gol kralı Aladdin Spor'lu İbrahim Çoban 21, Ordal iletişim spor'lu Adem Tosun 20 gol atarak gol kralı oldular.
Turnuva sonunda Merhum Turgut Karasucu'nun eşi Hatice Karasucu'ya Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Salih Yörük bir plaket ve 26 yıl önce Korkuteli Spor'un başında antrenör olan merhum Turgut Karasucunun da olduğu bir resim albümünü hediye etti.