Mhp'li 15 Milletvekili Düzce Çıkartması Yapacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, MHP'li 15 milletvekilinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan 'Günümüz Ekonomisinde Fındık' konulu konferansa davet etti.

  MHP Düzce İl Teşkilatı MHP ' li 15 milletvekilini ağırlayacak . MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz , Sakarya Milletvekili Prof . Dr . Münit Kutluata , Giresun Milletvekili Murat Özkan , Tokat Milletvekili Reşat Doğru , Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut , Osmaniye Milletvekili Hakan Coşkun , Kırıkkale Milletvekili Prof . Dr . Osman Durmuş , Erzurum Milletvekili Prof . Dr . Zeki Ertugay , Osmaniye Milletvekili Osman Ertuğrul , Kütahya Milletvekili Alim Işık , Manisa Milletvekili Ahmet Orhan , Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın , Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ve Kocaeli Milletvekili Cumaali Durmuş ' un katılacağı ziyaretin 14 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşeceğini söyledi .
Milletvekillerinin Düzce programı hakkında bilgiler veren Danışmaz , " 09 . 00 ' da milletvekillerimizi karşılayacağız . Akçakoca İlçesi ' nde basın mensupları ile kahvaltı yapacaklar . Esnaf ziyareti de yapacak olan milletvekillerimiz ardından da 11 . 00 ' da Akçakoca Belediyesi Toplantı Salonu ' nda fındık üreticileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek , Günümüz Ekonomisinde Fındık konulu konferans verecekler . Ayrıca , 12 Temmuz ' da yapılacak olan ve Anayasa Değişikliği ' ni içeren referanduma partimizin bakış açısı hakkında katılımcıları bilgilendirecekler " dedi . Danışmaz , tüm Düzcelileri konferansa davet etti .