Chp Adana Milletvekili Güvel: 'Vatandaşla Eskisinden Daha Çok Kucaklaşıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Hulusi Güvel, CHP'nin son kurultayının ardından partiye büyük bir sahiplenme olduğunu kaydetti.

Chp Adana Milletvekili Güvel: 'Vatandaşla Eskisinden Daha Çok Kucaklaşıyoruz'
Güvel, Makina Mühendisi oğlu İlker Cem Güvel, İnşaat Mühendisi Cevdet Baskın, muhasebeci Hüseyin Kavak ile birlikte CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün ve CHP Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Irk'ı ziyaretinde, vatandaşların AKP'den umudunu kestiğini iddia etti. CHP'nin ilk genel seçimlerde AK Parti'yi geri plana iteceğini söyleyen Güvel, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte güzel bir hava yakaladık. Adana'da her zaman potansiyelimiz var. Bu potansiyeli ilk seçimlerde gün yüzüne çıkaracağız. AKP iktidarının siyaseten sonu geldi" dedi.
CHP'nin, vatandaşla eskisinden daha çok kucaklaştığını ifade eden Güvel, şunları söyledi:
"CHP iktidarı tüm kesimlerin, tüm yurttaşların iktidarı olacak. Türkiye'deki tahribatları önlemek için çalışacağız. Kadrolarımız Türkiye sevdalısıdır. Herkes bundan emin olsun. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Sekreterimiz Önder Sav, Türkiye'yi birlikte dolaşıyor. Bizler de zaman zaman bu gezilere katılıyoruz. Gezilerde çok güzel tepkiler alıyoruz. Tek amacımız CHP'yi iktidara taşımak. Tüm partililerimizin gönülden çalışmasını diliyorum. Türkiye'nin nasıl yönetileceğini CHP sayesinde herkes görecek."
CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün de CHP'deki değişimin Yüreğir'de de ciddi anlamda bir sinerji yarattığını, çalışmaların halk üzerinde memnuniyet oluşturduğunu kaydetti. Yeni dönemde mahalle çalışmalarını genişlettiklerini ve temsilcilerin arttığını ifade eden Üstün, "Ortak çalışma grupları oluşturuyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve sıkı çalışıyoruz. Kadın kollarımız da ev ev dolaşarak CHP'ye olan ilgiyi arttırıyor" diye konuştu.