Sinop Fem Dershanesi'nin 4 öğrencisi, SBS'de 500 tam puan aldı

Fem Dershaneleri Sinop Şubesi'nde 4 öğrenci, Seviye Belirleme Sınavında(SBS) 500 tam puan aldı. Öğrencilerin aldığı başarı karşısında duygulandığını b

Fem Dershaneleri Sinop Şubesi'nde 4 öğrenci, Seviye Belirleme Sınavında(SBS) 500 tam puan aldı. Öğrencilerin aldığı başarı karşısında duygulandığını belirten Fem Dershanesi Müdürü Raşit Sümer, "Öğrencilerimiz Nagehan Seda Işın, Oğuz Özdemir, Emre Yüksek, Mustafa Yılmaz Alkan'ı ve öğrencilerin başarılarında payı olan öğretmenlerini, okullarını, ailelerini ve bilhassa dershane öğretmenlerini özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum." dedi.

Öğrencilerin aldığı başarıyla Sinop'un gururu olduklarını kaydeden Müdür Sümer, il genelinde kitlesel başarıda birinciliğini devam ettiren Fem Dershanesi'nin ilk 10'da ve ilk 15'te toplam 12 öğrencinin dereceye girdiğini söyledi.

Sümer ayrıca, öğrencilerin SBS puanlarına göre tercih yapacaklarını, bu konuda dershane olarak ücretsiz hizmet verdiklerini, öğrencilerin hatasız tercih yapması için uzman öğretmenlerden yardım almaları gerektiğini sözlerine ekledi.