Ak Partili İsmail Bilen'den Başkan Torun'a Ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.

Ak Partili İsmail Bilen'den Başkan Torun'a Ziyaret
Ziyarete Manisa Milletvekili İsmail Bilen'e AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu eşlik etti.
Ziyarette Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, Belediye Meclis üyesi Mahmut Bektaş, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkan Yardımcıları Erdem Azman ve Ramazan Kul'da hazır bulundular.
Manisa Milletvekili İsmail Bilen'nin ziyaretlerinden son derece memnun olduğunu belirten Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Partimizin Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve İl Başkanımız Kamil Saraçoğlu'nun ilçemizi ve bizleri ziyaret etmeleri bizleri son derece memnun etti. Görüşmede ilçemizin sorunları ve hükümetimizin çalışmaları ile ilçemize yaptığımız hizmetler hakkında bilgi verdik. Sayın vekilimiz bizlere her konuda yardımcı olacakları belirtti. Manisa milletvekilimiz Sayın İsmail Bilen'e ve İl Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür ederim" dedi.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Pazarlar İlçemiz birlik ve beraberlik içinde çalışan ilçelerimizin başında gelir. İlçe yönetimi, vatandaş ve Belediye ile uyumlu halde çalışılan bir ilçemizdir. İstikrar ve gelecek vaat eden bir ilçemizdir. Hükümetimiz tarafından yapılan yatırımlarla inşallah daha iyi günler bekliyor" diye konuştu.
Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise, "Belediye Başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Belediye başkanlarımızın sorunlarını dinliyoruz ve yapılması gereken hizmetlerin yapılması konusunda kendilerine yardımcı oluyoruz. Bu çerçevede Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u da ziyaret ettik. İlçenin sorunlarını dinledik ve İlçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldık. İlçenin sorunlarını giderilmesi konusunda kendisine her konuda yardımcı olacağız. Hem Belediye Başkanı Ahmet Torun'un hemde Partimiz İlçe Başkanı Bilal Demirci'nin bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Manisa Milletvekili İsmail Bilen'e Plaket takdim etti.
Ziyaret sonrasında Manisa Milletvekili İsmail Bilen, heyet halinde Pazarlar Tarım Kredi Kooperatifleri Müdürü Nurettin Evren'in sünnet düğününe katıldı.