Tuncel'den Durak'a sert tepki: Meclisin itibarını düşünen devletin, milletin malını iç etmez

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi 1. Başkanvekili Mustafa Tuncel, başkanlık görevinden el çektirilen Aytaç Durak'a sert çıkarak, "Meclisin itibarını

  Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi 1 . Başkanvekili Mustafa Tuncel , başkanlık görevinden el çektirilen Aytaç Durak ' a sert çıkarak , " Meclisin itibarını düşünen devletin , milletin malını iç etmez . " dedi .

Tuncel , yaptığı yazılı açıklamada Durak ' ın kamuoyunu yanıltmak için her yolu denediğini savundu . " Yavuz hırsız ev sahibini bastırır ' örneğinde olduğu gibi Durak ' ın şimdi de Büyükşehir Belediye Meclisi ' ne dil uzattığını belirten Tuncel , şu iddialarda bulundu : " Durak , meclisin itibarının düştüğünü söylüyor . Kamuoyuna , gayrimenkullerle kendi ve ailesinin elde ettiği haksız 2 milyar doların , hileli imar düzenlemeleriyle Süleyman Demirel ' in , Menekşe ' nin hesabını , hiçbir vasfı olmayan birçok insana birkaç yerden maaş ve yönetim bağlamanın cevabını veremezken , Adanalı iş adamlarını kaçırıp , yatırım yapmaya gelen iş adamlarına kapıyı kapatıp Adana ' yı işsizlikte Türkiye Şampiyonu yapmanın utancını taşıması gerekirken , meclisin itibarı düşmüyor , meclisin itibarını düşürdüğümü söylemesi abesle iştigaldir . "

" SIKIYORSA OĞLUN ADLİ TIP ' A SAÇININ TELİNİ VERSİN "

Bugüne kadar söylediği her sözün arkasında olduğunu vurgulayan Tuncel , " Aytaç Durak ' ın pişkin pişkin davranması yetmiyormuş gibi , şimdi de oğlu ' uyuşturucu testinden temiz çıktım ' diye avukatları vasıtasıyla demeç verip , kamuoyunu yanıltıyor . Ben buradan çağrımı yeniliyorum : Eğer oğlun gerçekten uyuşturucu kullanmamışsa derhal saç telini Adli Tıp ' a vererek oradan gelecek sonuca katlansın . Yoksa dışkısını ve idrarını vererek tahlil yapılmaz . Dışkı ve idrar tahlilinde uyuşturucu kullanıyorsan 24 saat sonra tahlil yaptırırsan temiz çıkarsın . Sıkıyorsa saç telinden yaptır . " diye konuştu .