Tp Düzce İl Başkanı Bıyık, Kiremit Ocağı Mahallesi Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Türkiye Partisi (TP) Düzce İl Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Merkez'e bağlı Kiremitocağı Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde mahalle halkı ile bir araya geldi.

Tp Düzce İl Başkanı Bıyık, Kiremit Ocağı Mahallesi Sakinleri İle Bir Araya Geldi
  Dernek Lokalinde gerçekleştirilen ziyarette vatandaşlar İl Başkanı Erdoğan Bıyık ' a yoğun ilgi gösterdiler .
Dernek Başkanı Sami Dere , İl Başkanı Bıyık ' ın ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek " Dernek olarak kendisine vatandaşlara tanışması ve sohbet etmesi için talepte bulundu bizleri kırmayarak gelmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum " dedi .
TP İl Başkanı Erdoğan Bıyık ' ta seçim zamanı değil her daim halkın içinde olduklarını belirterek " Seçim olmamasına rağmen bu zamana kadar Düzce ' de 200 ' e yakın köy gezdik birçok mahallede vatandaşlar bir araya geldik . Bugün Dernek Başkanımızın davetlisi olarak buraya geldik . Parti olarak politikamızda ihtiyaç sahibi olan insanlara ulaşmak ve onların mağduriyetini gidermektir . Bugün Ak Parti iktidarı vatandaşlara kömür yardımı yapıyor . Hasta bakım parası veriyor , yardım yapıyor . Bunları Ak Parti değil hangi parti gelse yapmak zorunda Sosyal Devlet olmanın zorunluluğudur " şeklinde konuştu . Bıyık , ardından vatandaşların sorunlarını dinledi ve kurmayları tarafından da notlar alındı .
Mahalle sakinleri ile yaptığı ziyaretin ardından dışarıda çocukların sevgi seli ile karşılandı . Çocuklar İl Başkanı Bıyık ile bol bol fotoğraf çektirdiler .