İzmir'de Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde açıkta tütün satan iki grup arasında 'tezgah açma' nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

İzmir'de Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı
  Edinilen bilgiye göre , açık tütün satışı yapan ve bir gün önce Bornova Naldöken Pazaryeri ' nde yakın tezgah açma nedeniyle kavga ettikleri öğrenilen Adnan Kılınç ile Ö . A . , bugün Çamdibi ' deki semt pazarında karşılaştı . Burakreis Caddesi ' nde dükkanı bulunan Kılınç ' ın , Ö . A . ' nın tezgahını iş yerinin yakınına açmasına tepki göstermesiyle başlayan kavga , tarafların yakınlarının da müdahale etmesiyle büyüdü . Sopalarla birbirlerine giren grupların kavgası sırasında , bir kişinin tabancasını ateşlemesiyle Adnan
Kılınç ve kardeşi Burhan Kılınç yaralandı . Ö . A . ve beraberindekiler ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı .

ZANLILAR AİLELERİNİ DE ALARAK KAÇMAYA ÇALIŞTI
Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri , Adnan Kılınç ' ın ( 40 ) hayatını kaybettiğini belirledi . Yaralı Burhan Kılınç ( 37 ) ise ambulansla Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne kaldırıldı . Sırtından vurulduğu öğrenilen Burhan Kılınç ' ın , hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi .
Ö . A . ve yanındakilerin 35 BCL 21 plakalı midibüsle kaçtığını belirleyen polis ekipleri , operasyon başlattı . Zanlıların , evlerine gidip eş ve çocuklarını minibüse bindirerek kaçtığını belirleyen ekipler , şehrin ana kavşakları ve çıkışlarında önlem aldı . Ö . A . ' nın kullandığı midibüs , ekipler tarafından kovalamaca sonrası Karşıyaka Mavişehir ' de durduruldu . Midibüsteki Ö . A . ' nın da aralarında bulunduğu 16 kişi , Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ' ne götürüldü .
Silahı kullanan kişinin tespitine çalışıldığı , olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi .