Trabzon'un büyüklüğünü sürekli tescil ettiriyoruz

Sergiledikleri performansla, kendileri hakkında üretilen spekülasyonları boşa çıkardıklarını belirten Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye Kupası'nı kazanıp, şampiyonun ...



Sergiledikleri performansla, kendileri hakkında üretilen spekülasyonları boşa çıkardıklarını belirten Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye Kupası'nı kazanıp, şampiyonun belirlenmesinde önemli rol oynadıklarını söyledi. Başkan Şener, kadroya bir forvet bir de stoper takviye edeceklerini açıkladı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, takımlarının başarılı bir sezonu geride bıraktığını, ligin şekillenmesinde de önemli işlevler üstlendiklerini söyledi. Medical Park Trabzonspor Basketbol Takımı'nın Ataköy Sheraton Otel'deki imza törenine katılan Sadri Şener, lig şampiyonluğu hedefiyle yola çıktıklarını ancak Ziraat Türkiye Kupası'yla yetinmek durumunda kaldıklarını ifade etti. Sadri Şener, "Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandık, Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu kimin alacağını da belirledik. Çok önemli bir işlevimiz vardı bu sezon." diye konuştu. Sergiledikleri performansla, kendileri hakkında üretilen spekülasyonları boşa çıkardıklarını yineleyen Şener, "Trabzonspor için çok enteresan sözler söylenmişti, bunları yok ettik. Trabzonspor'un büyüklüğünü bir kez daha tescil ettirdik. Zaten durmadan tescil ettiriyoruz." ifadelerini kullandı.
Transferler konusunda da açıklamalarda bulunan Şener, genel olarak iyi bir kadroya sahip olduklarını, forvet ile stoper mevkilerine takviye yapmak istediklerini kaydetti. Onur'un yükselen performansından dolayı kale mevkii için transferi gündemlerinden kaldırdıklarını belirten Şener, 27 Haziran'da başlayacak kampa kadar kadro şekillenmesinin tamamlanacağını dile getirdi. Genç oyuncu Ceyhun Gülselam'ı kesinlikle satmayı düşünmediklerini söyleyen Başkan Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş'in de Viyana'da bazı genç futbolcuları izlediğini sözlerine ekledi.

Panteliç gelmiyor, gözler Makukula'da
Trabzonspor, Sırp futbolcu Marko Panteliç'in transferinden, bu oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesinden dolayı vazgeçti. Listedeki diğer isimlerle temaslarını sürdüren Bordo-Mavili yönetimin, Kayserispor'da forma giyen ve Süper Lig'de gol kralı olan Ariza Makukula'ya yöneldiği belirtildi. Karadeniz ekibinin, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Benfica ile temaslara başladığı kaydedildi. Trabzonspor, Hırvatistan Milli Takımı'nın forveti Jelavic için de girişimlerini sürdürüyor.

Zaman