Düzcespor'un Kongresi Yapıldı

Bölgesel ligde mücadele edecek olan Düzcespor'un kongresi yapıldı.

Düzcespor'un Kongresi Yapıldı
Kızılay Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen Düzcespor kongresinde bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, 1967 yılında kurulan Düzcespor'un sıkıntı günlerin yanında sevinçli günlerde yaşadığını belirterek, "Düzcespor'un bu günkü bulunduğu durum ve geçen yıl geçirdiği kötü sezonun faturasını ben üstlenirim. Düzcespor bizim takımımız ve buna hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Başarıda ve başarısızlıkta her zaman takımımızın yanında olmalıyız. Bu gün yeni bir yönetim oluştu. Sizlerden dileğim taşın altına elini koyan bu yönetime sahip çıkın. İmkanlarımızla çok iyi şeyler yapacağız" dedi.
Tek liste halinde gidilen kongrede yönetim şu isimlerden oluştu. "İsmail Bayram (Düzce Belediye Başkanı), Sadık Dik, Selahattin Aydın, Mehmet Nuri Özçelik, Muzaffer Komit, İbrahim Sancaklı, Recep Pak, Ali Dilber, Murat Yarar, İbrahim Bilir, Faruk Darıyerli, Kenan Varol, Feyyaz Tütüncüoğlu, Selahattin Kudu, Orhan Balaban, Eyüp Topçu, Abdurrahman Kansu, Ömer Hulki Ocak, Gürsel Coşkun, Mustafa Girgin, Hızır Eksi, Orhan Aydın, Uğur Kurtuluş, Fatih Kanberoğlu, Mehmet Saygun, Ahmet Durdu, Murat Özyılmaz ve Nusret Özsoy."
Yedek Üyeler: "Fahrettin Yılmaz, Kadir Yılmaz, Sedat Demirağ, Kenan Özen, Yaşar Beşli, Engin Akçaol, Yaşar Saygun, Engin Akar, Şahin Öztürk ve Hikmet Karaüç."
Denetleme Kurulu Asil Üye: "Sedat Polat, Sinan Karaman, Kudret Taş, Denetleme Kurulu Yedek: Metin Sayar, İbrahim Karalmaz ve Kadir Zoral."
(AY-İÇ
FOTO: 4 BÖLGESEL LİGDE MÜCADELE EDECEK OLAN DÜZCESPOR'UN KONGRESİ YAPILDI.