86 Çevik Kuvvet 'Adana Kebabı' İle Uğurlandı

Adana Emniyet Müdürlü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli 86 polis memuru, "Adana Kebabı" ile uğurlandı.

  Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde polis memurlarının ataması geçtiğimiz günlerde yapıldı . Başka bölgelere atanan Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ' nde görevli 86 polis memuru için bugün şube müdürlüğü bahçesinde ' Adana Kebaplı ' veda yapıldı . Veda yemeğine Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez , Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ' nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Tunga ve diğer emniyet müdür yardımcıları katıldı .
Emniyet Müdürü Kesmez , yemeğin ardından yaptığı konuşmada , çevik kuvvet polisiyle 11 aydan bu yana beraber çalıştığını ve polislerin halkın güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalıştığını söyledi . Kesmez , 21 . yüzyılın güvenlik ve özgürlükler yüzyılı olduğunu , çevik kuvvet polisinin de bunu sağlamak için 7 gün , 24 saat esasına göre çalıştığını belirterek , " Arkadaşlarımız halkımız için çalışıyor . Bunu yaparken bazen şehit veriyoruz . 11 ayda bir arkadaşımız halkımızın güvenliği için şehit oldu . Ancak
bizim mesleğimizde bu tür olaylar yaşanıyor . Bunlar olmasa iyi ama yaşanıyor " dedi .
Kesmez , bu vesileyle İskenderun ' da şehit olan askerlerin ve İsrail askerleri tarafından şehit edilen 9 Türk ' ün ailelerine başsağlığı diledi . Kesmez , daha sonra ataması olan 86 polisle tek tek vedalaşarak , yeni görev yerlerinde başarılar diledi .
( FK-CC-Y )