Erü'de Bir Hastaya 'Leptin Hormonu Eksikliği' Teşhisi Konuldu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinoloji bölümünde dünyada nadir görülen hastalıklardan Leptin Hormonu eksikliği teşhisi konulan ve bu hastalık nedeniyle 33,5 kilograma ulaşan 3 yaşındaki kız çocuğunun tedavisiyle ilgili bir basın toplantısı düzenleneceği bildirildi

  Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinoloji bölümünde dünyada nadir görülen hastalıklardan Leptin Hormonu eksikliği teşhisi konulan ve bu hastalık nedeniyle 33 , 5 kilograma ulaşan 3 yaşındaki kız çocuğunun tedavisiyle ilgili bir basın toplantısı düzenleneceği bildirildi .
ERÜ Çocuk Endokrinoloji bölümü ile İngiltere ' nin Cambridge Üniversitesi Metobolizma Hastalıkları bölümünün ortaklaşa uygulayacağı tedavi programıyla ilgili düzenlenecek basın toplantısında ERÜ Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinoloji Öğretim Üyesi Prof . Dr . Selim Kurtoğlu açıklamalarda bulunacak .
Mustafa Eraslan - Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi ' nde düzenlenecek toplantıda leptin eksikliği teşhisi konulan çocuk , ailesi ve Cambridge Üniversitesi ' nden hastayı İngiltere ' de tedaviye hazırlamak için gelen ekip de hazır bulunacak .