Ünlü Yönetmen Ve Sanatçılar Marmaris'te Buluştu

Marmaris İlçesinde, Marmaris Belediyesi katkılarıyla ve Birikim Medya organizasyonuyla gerçekleşen '7 film 7 yönetmen' konulu Marmaris Sinema Festivali, film afişi sergisi ve gala gecesi ile başladı.

Marmaris Yüzme Eğitim Merkezi'nde yapılan film afişleri sergisinin ardından ünlü sanatçıların katılımıyla Marmaris Amfitiyatroda festivalin tanıtım galası düzenlendi. Galaya Serdar Akar, Turgay Tanülkü, Ezel Akay, Emin Gürsoy, Mesut Akusta, Umut Kurt, Derya Alabora ve Halit Refiğ'in eşi Gülten Refiğ ile Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Kaymakam Serdar Polat ve çok sayıda Marmarisli katıldı. Bir konuşma yapan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, "Marmaris'te sanat adına yaptığımız bu etkinlik bana
gösterdi ki, çocukluğumuzda yaz akşamlarımızın vazgeçilmezi yazlık sinemalara özlem had safhada. Buradan tüm Marmarislilere söz veriyorum. En azından haftada bir gün de olsa sizlere bu nostaljiyi yaşatmak için seferber olacağım" diyerek Marmaris'e bir yazlık sinema sözü verdi.
Efes Pilsen ve Halk Bank sponsorluğunda gerçekleşecek olan festivalde bu akşamdan başlayarak 7 gün boyunca, Mustafa Hakkında Her Şey (Çağan Irmak), Beynelmilel (Sırrı Süreyya Önder-Muharrem Gülmez), Filler ve Çimen (Derviş Zaim), Masumiyet (Zeki Demirkubuz), Dar Alanda Kısa Paslaşmalar (Serdar Akar), Sonbahar (Özcan Alper), Eve Dönüş (Ömer Uğur) filmleri ücretsiz izlenecek.
(BG-HO-Y)