Otomobil Ve Motor Tutkunları Terörü Lanetledi

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde toplanan otomobil ve motor tutkunları, Edirnekapı Şehitliği'ne gelerek terörü lanetledi

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde toplanan otomobil ve motor tutkunları, Edirnekapı Şehitliği'ne gelerek terörü lanetledi. İstiklal Marşı'nı okuyan ve şehitler için saygı duruşunda bulunan grup, şehitleri unutturmamak için düzenledikleri organizasyonu sık sık tekrar edeceklerini söyledi.
Çeşitli motor ve otomobil gruplarına üye bin kişi, Cevizlibağ'da toplanarak Edirnekapı Şehitliği'ne toplu sürüş gerçekleştirdi. Konvoy halinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile Edirnekapı Şehitliğine gelen otomobil ve motor tutkunları, şehitler için saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okudu. "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atan grup üyeleri, şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.
Gösteriye annesi Zerrin ve babası Enis ile birlikte motorla gelen 16 yaşındaki Ezgi Arca da gözyaşlarıyla dikkat çekti.
Grup adına konuşan Zafer Fatih Özsoy, son dönemde artan terör olaylarını lanetlemek için toplandıklarını belirterek, "Bu olaylar devam ettiği sürece biz de daha sık protestolara devam edeceğiz. İnsanlar duyarsız hale geldi. İnsanlar şehit haberleri bile izlemez oldu. Şehitlerimizin unutulmasını istemiyoruz" diye konuştu.