Harita Ve Kadastro Mühendisleri'nden Atso'ya Ziyaret

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak'ı ziyaret etti.

Harita Ve Kadastro Mühendisleri'nden Atso'ya Ziyaret
Ziyarette Sivil Toplum Örgütleri ile Yerel Yönetimlerin yan yana çalışmasının Antalya'ya ciddi katkılar sağlayacağı, tarımın gelişmesi, üretimin ve verimliliğin artması, modern tarım işletmeciliği esaslarına göre birleştirilmesi ve çiftçinin gelirinin yükselmesinde arazi toplulaştırmasının öneminin çok büyük olduğu, ortaklaşa bir panelin yapılması ve bu konuda vatandaşların bilgilendirilmesinin önemine değinildi.
Ziyarette Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tarafından, ATSO Başkanı Çetin Osman Budak'a, Antalya Büyükşehir Yönetmeliği, Kentsel Dönüşümler, Büyük Ölçekli Haritalar, İmar Uygulaması konularında bilgiler verildi.
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Topdemir'in başkalığında yapılan ziyarette, Şube yönetim kurulu üyeleri Kazım Ay ve Ümit Ertürk'le birlikte ATSO Meclis Üyesi ve Harita Kadastro Mühendisi Ertuğrul Yılmazhan'da hazır bulundu.