GİMDER Halı Saha Futbol Turnuvası'nda dostluk kazandı

Giresun Memur İşçi ve Köylü Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (GİMDER) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, Dostluk Halı Saha Futbol Tu

  Giresun Memur İşçi ve Köylü Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ( GİMDER ) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen , Dostluk Halı Saha Futbol Turnuvası GİŞAD ve Muhasebe takımların Final maçı ve kupa töreniyle sona erdi . Maçlara katılan takımlar ve taraftarları , maçların çekişmeli geçmesine rağmen kırıcı olmayıp yakınlaştırıcı olduğunu dile getirerek ' Dostluk ' kazandı yorumunu yaptı .

GİMDER Başkanı Fikret Öztürk , yaptığı konuşmada , geleneksel hale getirdikleri , bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri ' Dostluk Halı Saha Futbol Turnuvasında ' 13 takımın yer aldığı turnuvaya takımların çok renk kattığını zorlu ve çekişmeli geçen maçlarda sevgi ve kardeşlik vurgulandığını söyledi . Turnuva ile Giresunluları bir araya getirmeyi , kaynaştırmayı ve dostlukların pekiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Öztürk " Futbol insanların ortak nokta da birleştirdiği önemli bir spor dalı . Spor , sağlık için olduğu kadar yeni dostluk köprülerinin inşasında da önemli bir rol üstlenmektedir . Derneğimiz olarak geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvamız ' Dostluk Halı Saha Futbol Turnuvası ' nda çok güzel birlik ve beraberlik göstererek dostluk kazandı . " şeklinde konuştu .

Batlama Halı Sahada oynanan maçlarda13 takımın yer aldığı futbol turnuvası GİŞAD ve Muhasebe takımların final maçıyla sona erdi . Muhasebe spor turnuvanın şampiyonu oldu . Eski profesyonel Hakem Özen Özkaya ' nın yönettiği maçta iki takım zevkli geçen oyunu müsabakaya renk kattı . Kupa törenine Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Ceylan , Özel İdare Şube Müdürü Özer Çoban , İkbal FEM Dershaneleri Genel Müdürü Levent Uysal , Çağrı Koleji Müdürü Süleyman Diker , GİMDER dernek yönetimi , Dernek ve Oda temsilcileri ile çok sayıda vatandaşlar ve futbolcuların aileleri katıldı . Kupayı Muhasebe takımın kaptanı İsmail Akar Orman Bölge Müdürü Ahmet Ceylan ' ın elinden alarak büyük sevinç yaşandı . Turnuvada herkese baklava ve çeşitli ikramlar ile kupa töreni sona erdi .