TİSK: Terörist saldırılar Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Hakkâri'de meydana gelen ve 11 askerin şehit olduğu saldırıyı kınadı.

Konuyla ilgili Tİ

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Hakkâri'de meydana gelen ve 11 askerin şehit olduğu saldırıyı kınadı.

Konuyla ilgili TİSK'ten yapılan yazılı açıklamada terörist saldırıların ülkenin birliğini ve bütünlüğünü bozamayacağı vurgulandı. Açıklama şöyle denildi:

"19 Haziran 2010 tarihinde Hakkâri-Şemdinli'ye bağlı Gediktepe Mevkii'nde bulunan Askeri Birliğimizi hedef alan hain saldırı sonucu 11 askerimizin şehit düşmesi, Türk Milletini derinden yaralamıştır. Milletimizin yüreğini kanatan bu insanlık dışı saldırıyı TİSK Camiası olarak nefretle kınıyoruz.

Milli bütünlüğümüzü ve kardeşlik duygularımızı zedelemeye yönelik yapılan terörist saldırılar bizleri asla yıldıramayacak; Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. Türk Milletinin bölünmez bütünlüğüne yönelik düzenlenen bu hain saldırının sorumlularının derhal yakalanması ve cezalandırılması; kararlı adımlar atılarak bölücü terör örgütünün sonunun getirilmesi zorunludur. Şehitlerimize Tanrı'dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Ailelerine, Ulusumuza ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyoruz."