İzmirli Romanlar Regaip Kandili'nde şehitleri unutmadı

İzmir'de üç roman derneği, Regaip Kandili nedeniyle bir araya gelerek şehitlerimiz için Kuran'ı Kerim ve Mevlid'i Şerif okuttu, lokma döktürüp yemek v

  İzmir ' de üç roman derneği , Regaip Kandili nedeniyle bir araya gelerek şehitlerimiz için Kuran ' ı Kerim ve Mevlid ' i Şerif okuttu , lokma döktürüp yemek verdi .

Roman Derneği Başkanı İlkay Pekbalıkçı , Örnekköy Roman Derneği Başkanı Ali Tayyar ve Roman Esnaflar Derneği Başkanı İrfan Çıtırgı , terör saldırıları sonucu hayatını kaybeden şehitlerimizi Regaip Kandili ' nde unutmadı . Roman vatandaşlarımız , şehitlerimiz için Karşıyaka ilçesi Örnekköy Mahallesi ' ndeki pazaryerinde lokma döktürüp yemek verdi . Şehitlerimiz için Kuran ' ı Kerim okunup dualar edildi .

Türk vatandaşı olan herkesle etle tırnak gibi olduklarını söyleyen Roman Derneği Başkanı Pekbalıkçı , vatanı için hayatını veren şehitlerin kendi çocukları ve kardeşleri olduğunu söyledi . Şehitler için Allah ' tan rahmet , yakınlarına da sabır dileyen Pekbalıkçı , " Onlar bizler için , vatanımız için canlarını verdi . Onlara minnettarız . Bu gecede onları unutmamak boynumuzun borcuydu " diye konuştu .