Salihli Devlet Hastanesi Acil Servisi Yeni Hizmet Binasında

Manisa'nın Salihli ilçesinde hayırsever Kazım-Gürcü Dinçkan tarafından yapılan bağış ile inşaatına başlanan Devlet Hastanesi Acil Servis binası hizmete başladı.

  Yoğun hasta trafiği ve yetersizliği nedeniyle sürekli eleştirilen Salihli Devlet Hastanesi Acil Servis birimi , Kazım-Gürcü Dinçkan çiftinin yapmış olduğu bağış ile yeni binasına kavuştu . Yeni acil binasında Laboratuar , idari birimler , kardiyoloji ve dahiliye servisleri bulunuyor . Acil Servise 112 Sağlık Ekiplerinin getirdiği hasta girişleri farklı olduğu için , artık eskisi gibi ambulanstan inen hastayı herkes görmeyecek .
Yeni Acil servis binası ile ilgili olarak bilgiler veren Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zeki Kaygısız " Salihli ' nin acil ihtiyacını karşılayabilecek bu modern yeni acil binamızda aynı anda 3 hasta muayenesi yapılabileceğiz . Geçmişte kapı önünde sıra bekleyen vatandaşlar hemen girişte düzenlenen bekleme salonunda hem sıra hem de hastalarını bekleyebilecekler . Ayrıca Acil serviste acil olanlara ayrı bir sıra numarası verilecek " dedi .
Yeni acil binasında koğuş sisteminin olmadığını belirten Başhekim Kaygısız " Modern binamızdaki odalarda buzdolabı başta olmak üzere , televizyon , banyo ve tuvaleti içinde olan tek ve çift kişilik odalardan oluşmaktadır . " şeklinde vurguladı .