Özel Yeni Nesil Çocuk Kreşi, yılı miniklerin muhteşem gösterisiyle tamamladı

Samsun Özel Yeni Nesil Çocuk Kreşi'nin 2009-2010 eğitim öğretim yılını öğrencilerin muhteşem gösteri ile sonlandırdı.

Yeni Nesil Çocuk Kreşi öğrenc

Samsun Özel Yeni Nesil Çocuk Kreşi'nin 2009-2010 eğitim öğretim yılını öğrencilerin muhteşem gösteri ile sonlandırdı.

Yeni Nesil Çocuk Kreşi öğrencilerinin yıl boyunca öğrendiklerini sundukları geceye, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, Samsun İlim Yayma ve Eğitim Vakfı Başkanı Ahmet Cemal Ayhan, Samsun İlim Yayma ve Eğitim Vakfı Müdürü Abdullah Tan, Yeni Nesil Çocuk Kreşi Müdürü Mustafa Cinsoy ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

AK Parti Milletvekili Fatih Öztürk, "Geleceğimizi şekillendirecek olan yavrularımızın küçük yaştaki eğitimini çok önemlidir. Özel bir ilgi ve hassasiyetle büyüttüğümüz, canımızın bir parçası olan yavrularımızın eğitimi gelecek için çok önemlidir. Yarınının aydınlık geleceğini inşa edecek olan çocuklarımızın değerli ellerde ışık bulması Türkiye'mizin parlak bir geleceğe kavuşmasını sağlayacaktır. Eğitimli ve parlak bir gelecek için yeni neslimizin sağlam temeller üzerinde donatılması şarttır." şeklinde konuştu.

Kreş Müdürü Mustafa Cinsoy, Yeni Nesil Çocuk Kreşi olarak ilk yıllarının kendileri için çıraklık dönemi olarak geçtiğini ve bazı eksikliklerinin olduğunu söyledi. Bu ilk dönemlerinde çocukların eğitimi için büyük fedakarlık ve titizlik gösteren tüm öğretmenler arkadaşlarına ve İlim Yayma ve Eğitim Vakfı Başkanı ve Müdürüne teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Birbirinden ilginç oyunlarla devam eden gece kep atma töreni ile son buldu.