Mut'taki Kayısı Festivali'nde Zühre Sabaz ve Hadise konser verdi

Mersin'in Mut İlçesinde Kayısı Festivali kapsamında sanatçılar Zühre Sabaz ve Hadise konser verdi. Konsere yaklaşık 40 bin kişi katıldı.

Mut'ta bu y

  Mersin ' in Mut İlçesinde Kayısı Festivali kapsamında sanatçılar Zühre Sabaz ve Hadise konser verdi . Konsere yaklaşık 40 bin kişi katıldı .

Mut ' ta bu yıl 37 . ' si düzenlenen Kayısı Kültür ve Sanat Festivalinin ilk akşamında Zühre Sabaz ve Ali Rıza Yılmaz sahne aldı . 1 saat sahnede kalan Zühre Sabaz ve Ali Rıza Yılmaz ' ın ardından Eurovision ' da 4 . Olan ünlü sanatçı Hadise sahne aldı . Festival etkinlikleri kapsamında gündüz bölümünde , Kayısı yeme yarışması , Mut Halk oyunları ve Mersinsin Çocuk Polisi Halk oyunları gösterisi , Dilek havuzuna kayısı dökülmesi ve sergilerin açılışı düzenlenirken akşam bölümünde ise ünlü sanatçılar halka açık ücretsiz konser veriyor . Bu yıl 37 . ' si düzenlenen festival kapsamında sahneye çıkan Hadise ve Zühre Sabaz , Mut Şehir Stadyumunu dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı . Alanda toplanan kalabalığı söylediği birbirinden güzel şarkılarla hayranlarını coşturan Hadise ve Zühre Sabaz izleyicilerden büyük alkış aldı .

Hadise ve Zühre Sabaz ve Ali Rıza Yılmaz ' a festival anısına Belediye Başkanı Murat Orhan tarafından plaket verildi . İki sanatçı , kendilerini mutlularla buluşturan Belediye Başkanı Murat Orhan ' a teşekkür etti . Gecede Mersin ve ilçelerinden gelen polis takviyesiyle geniş güvenlik önlemleri alındı .