Giresunspor'da Olağan Genel Kurula Doğru

-GİRESUNSPOR'DA OLAĞAN GENEL KURULA DOĞRU -YEŞİL-BEYAZLI KULÜBÜN ESKİ GENEL KAPTANLARINDAN BOZBAĞ, BAŞKAN  ADAYI OSMAN ÇIRAK'IN LİSTESİNE GİRECEĞİNİ

-GİRESUNSPOR'DA OLAĞAN GENEL KURULA DOĞRU

-YEŞİL-BEYAZLI KULÜBÜN ESKİ GENEL KAPTANLARINDAN BOZBAĞ, BAŞKAN 

ADAYI OSMAN ÇIRAK'IN LİSTESİNE GİRECEĞİNİ BİLDİRDİ

GİRESUN (A.A) - 11.06.2010 - Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un eski genel kaptanlarından Mustafa Bozbağ, yarın yapılacak olağan genel kuruluda, başkan adaylarından Osman Çırak'ın listesine gireceğini bildirdi.

Bozbağ, yaptığı yazılı açıklamada, başkan adaylarından Osman Çırak ile yaptığı görüşmede projelerini dinlediğini ve Giresunspor'un menfaatleri için bu listede olmaya karar verdiğini belirtti.

Bu görüşme öncesinde de başkan adayı Çırak'ın kendisini yönetim kurulu listesine yer verdiğini öğrendiğini ifade eden Bozbağ, şunları kaydetti:

'Bu olumlu görüşmenin ardından yönetim kurulu listesinde de ismimi görünce bana yapılan teklifi kabul ettim. Bu zor bir görev. Çünkü Giresunsporumuzun çok ciddi borçları var. Hem borç ödenecek, hem de iyi bir takım kurulacak. Bunların yapılması kolay değil. Deneyimli isimlerin ciddi bir şekilde iyi çalışması gerekir. Ben de bu ekip bunu başaracağı için buradayım. Bundan sonrası Giresunspor delegelerine kalıyor.'

Yeşil-beyazlı kulübün yarın yapılacak olağan genel kurulunda Osman Çırak, Hakan Karaahmet ve Ferhat Abidinoğlu başkanlık için yarışacak.

(ME-ZAF-SÇ)

11.06.2010 17:04:14