Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Erzurum'da hayranlarına imza dağıttı

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Kurtlar Vadisi' isimli dizide canlandırdığı 'Memati' karakteriyle ünlenen Gürkan Uygun, Erzurum'da hayranlarıyla bir araya geldi.

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Erzurum'da hayranlarına imza dağıttı
  Ö ; zel bir televizyon kanalında yayınlanan ' Kurtlar Vadisi ' isimli dizide canlandırdığı ' Memati ' karakteriyle ü ; nlenen Gü ; rkan Uygun , Erzurum ' da hayranlarıyla bir araya geldi .

Gü ; rkan Uygun , Erzurum ' da hayranlarına imza dağıttı . Gü ; rcü ; kkapı Caddesi ' ndeki bir spot mağazanın davetlisi olarak Erzurum ' a gelen Uygun , mağaza ö ; nü ; ne konulan masaya oturarak burada hayranlarına fotoğraflarını imzaladı . Hayranlarıyla diziyle ilgili sohbet eden Uygun , gü ; ndeme ilişkin değerlendirmede de bulundu . ' İsrail ' in son saldırısıyla ilgili olarak Kurtlar Vadisi ' nde bir şeyler izleyebilecek miyiz? ' sorusuna Uygun , dizi senaristinin diplomatik ve ü ; lke gü ; ndemini yakından takip ettiğini belirterek , ' Bü ; yü ; k bir ihtimalle gelecek bö ; lü ; mlerde İsrail ' in gerç ; ekleştirdiği bu saldırıyla ilgili replikler dizide yer alacaktır . ' dedi . Uygun Erzurum ' da hayranlarının ilgisinden de memnun kaldığını sö ; yledi .